Homepage čiščenje parazitov


čiščenje parazitov


To je proces samozdravljenja, ki ga je sestavila dr. Hulda R. Clark, zdravnica iz Kanade, ki je odkrila da 95% bolezni izvira iz prisotnosti parazitov in toksinov v telesu. Proces samozdravljenja je mišljen tako, da ko odstranimo parazite in patogene snovi iz telesa, se prične samoregeneracija in se telo z lastnim imunskim sistemom in funkcijami povrne v zdravo stanje delovanja.ZAPPER - naprava za uničevanje patogenih parazitov, glivic, virusov, bakterij, v telesu. Naprava to naredi s šibkim električnim tokom (z uporabo 9 V baterje) in sicer v 3-5 minutah ob izjemno preprosti in človeku varni uporabi.pylobacterium salmonellaPopolno čiščenje telesa se doseže z uporabo zelišč, ki imajo širok spekter delovanja. Te vključujejo: Althea root - močno orodje, ki ubija vse vrste parazitov: od mikroskopskih do metrov dolgih verig. Zagotavlja popolno čiščenje telesa, še posebej učinkovito uničuje parazite, lokalizirane v prebavnem, živčnem in dihalnem sistemu.Kombinacija za čiščenje telesa od parazitov. Idealna kombinacija pri parazitskih boleznih pri otrocih in odraslih. *(otroci od 6 let lahko popijejo maximalno 2 steklenici Gravital Juice-a.) OPOMBA: Pravilna prehrana je nujna za vzdrževanje dobrega zdravja.

Some more links:
-> hercules iz parazitov Cena
19 okt 2016 Med najbolj učinkovite metode čiščenja organizma spadajo ljudske, in eno od njih Čiščenje organizma parazitov z mešanico lana in klinčkov.Čiščenje črevesja in telesa s pecivom soda iz parazitov: recepti, pregledi. Klistir s sodo za peko za čiščenje parazitov v telesu. Prikaz črvi iz črevesja, lahko uporabite hrano. Njena pijača raztopimo v vodi in vbrizga v črevesne klistir.
-> Ali lahko pri dojenčku še 1 leto in 6 mesecev
To je proces samozdravljenja, ki ga je sestavila dr. Hulda R. Clark, zdravnica iz Kanade, ki je odkrila da 95% bolezni izvira iz prisotnosti parazitov in toksinov.Čiščenje s pomočjo antiparazitnega programa je naravno in učinkovito. Jemanje preparata je enostavno, uporabljate ga lahko sami doma. Čiščenje parazitov v telesu je potrebno narediti vsaj enkrat letno, tudi če ste zdrava oseba.
-> bikova veriga - fotografija črvi
Protiparazitni program vključuje naslednja zelišča in prehranska dopolnila: tinkturo iz črnega oreha, pelin in klinčke, ki nudijo podporo čiščenju črevesnega trakta in prispevajo k normalnemu delovanju gastrointestinalnega trakta.Nenavaden nasvet, kako se znebiti parazitov. paraziti Kdo je v današnjem času na seznamu ogroženih, da se okuži s paraziti? Pravzaprav vsak izmed.
-> priprave od črvi do otroka
PRIMERNOST: Paracleanse – ime je skovano iz »paraziti« in »čiščenje« - je biopreparat za prebavila, namenjen predvsem čiščenju debelega črevesa odpadnih snovi in parazitov, ki jih ima skoraj vsak človek, pa četudi se tega ne zaveda.Kapljice Bactefort za čiščenje telesa so koncentrirani izdelek, razvit na osnovi naravnih sestavin ali snovi. So temeljijo na edinstveni formuli, ki temelji na izsledkih kliničnih raziskavah izkazal 100% učinkovito proti črvi in parazitov.
-> cepljenje proti črvi stane Omsk
Nenavaden nasvet, kako se znebiti parazitov Kdo je v današnjem času na seznamu ogroženih, da se okuži s paraziti? Pravzaprav vsak izmed nas. Morda vas bo presenetilo, toda paraziti nikakor niso (več) problem blatnih vasic in kužnih rečnih nabrežij tretjega sveta.6 jan 2013 Očiščevalna kura – Paraziti. Dr. Hulda Clark, ameriška fiziologinja in naturopatinja, je ves svoj življenje posvetila raziskovanju parazitov.
čiščenje parazitov:

Rating: 551 / 186

Overall: 595 Rates